Logo_eMAG                   Logo_MinEdu

Logo_Zoomserie       Logo_ContinentalHotelsLogo_ANITP

Logo_MCLogo_Ivatherm

Logo_Romair     Logo_RAPGroup   Logo_GodMother

Logo_Expertissa  Logo_Deltamed

Logo_Crownwell-Recruit         Logo_APEXLogo_Combera

logo mbd

 

Logo_Motorcheckup

„Compania noastra  MOTORcheckUP, cu sediul in Birstein, langa Frankfurt, Germania,a avut de-a lungul timpului mii de clienti din toata lumea. Din Europa pana in China, din Rusia pana in Sudul Africii, din Brazilia in SUA, din Corea pana in Canada.

Am colaborat in ultimul timp pentru traduceri cu Accesis si ii putem recomanda pentru disponibilitatea lor, calitate perfecta, respectarea termenelor limita si contactul cald cu toti angajatii.

In timpul colaborarii cu noi oamenii din Accesis: 

  1. au fost dedicati construirii relatiei cu noi pe termen lung
  2. ne-au oferit sfaturi pline de expertiza
  3. au dovedit flexibilitate pentru comenzile de traducere MOTORcheckUP
  4. au raspuns prompt tuturor solicitarilor si nevoilor urgente MOTORcheckUP
  5. a fost usor sa pastram legatura cu ei si au mentinut un dialog activ si profesionist cu MOTORcheckUP
  6. au purtat o comunicare scrisa clara si lipsita de complicatii

Puteti explora site-ul nostru www.motorcheckup.com, unde puteti verifica dumneavoastra insiva calitatea serviciilor de traducere efectuate de Accesis, in special cea in limba Chineza.

Gert Horstmeyer, COE MOTORcheckUP GmbH


logo mbdCompania MB DISTRIBUTION SRL, distribuitor autorizat de tehnică de calcul (computere, imprimante, copiatoare, UPS-uri, etc.) […]

Am început o colaborare pe traduceri din domeniul tehnic cu Accesis (manuale de instrucțiuni pentru diverse echipamente), unde am beneficiat de o comunicare excelentă, prețuri bune și termene de livrare corecte, fără întârzieri. La fel și pe traducerile din domeniul economic (contracte).
Colaborarea noastră cu Accesis a început acum doi ani și sperăm să continue la același nivel, deoarece, din punctul nostru de vedere, Accesis înseamnă profesionalism, calitate, promptitudine.

Elena Ciurariu, Director economic

 


We use Accesis Romania (Fabrica de Traduceri) for translation services; they are responsive to email communication, very thorough in the translation work, and professional. We are very pleased with the translation services of Accesis Romania!

Myriam Avery, MA – Executive Director
Agape Adoptions, USA